DOWNLOAD

Previous
Next

από τους φίλους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
της HOMEOSTASIS
ειδικές προσφορές για τους
αναγνώστες του ganoderma πατήστε εδώ.

Η ανεξάρτητη αρθρογραφία στο blog χρειάζεται τη συνδρομή σας.
Υποστηρίξτε το ganodermareview.gr
με 1€, διαρκεί ένα λεπτό.
Πατήστε εδώ. Σας ευχαριστούμε.

Κοινοποίηση:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Γανόδερμα: Το κορυφαίο προσαρμογόνο και εξισορροπητικό βότανο για την υγεία.

Σημείωση για την υγεία γενικότερα:

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, η ευτυχία βρίσκεται στη γαλήνη της ψυχής. Στην αγαστή συνεργασία του πνεύματος και του σώματός. Οι περισσότερες χρόνιες ασθένειες έχουν ως αιτία την έλλειψη ισορροπημένης διατροφής και τον αγχώδη τρόπο ζωής. Στρες και διατροφή είναι συνδεδεμένα.

Το Γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί το κορυφαίο εξισορροπητικό και προσαρμογόνο βότανο στη φύση, καθώς περιέχει 400 βιοενεργά συστατικά (150 αντιοξειδωτικά) γνωστά για τη θετική τους δράση στον οργανισμό όπως: πρωτεΐνες, ίνες, βιταμίνες, λιπαρά οξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, εργοστερόλες κ.α.

Οι επιστήμονες – ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους ιδιαίτερα στα συστατικά του όπως: το Οργανικό Γερμάνιο, η Αδενοσύνη, οι Πολυσακχαρίτες, τα Τριτερπενοειδή και το Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης. Η δράση του δεν εστιάζεται σε συγκεκριμένα όργανα του σώματος αλλά λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις δυνάμεις αυτοθεραπείας ολόκληρου του οργανισμού.

  • Αποτοξίνωση
  • Θρέψη των κυττάρων
  • Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
  • Αντιγήρανση

Σημείωση:

Το σώμα σας είναι ο καλύτερος «γιατρός», το Γανόδερμα υποστηρίζει το σώμα και το σώμα ρυθμίζει τα δικά του προβλήματα υγείας.

Η κατανάλωση Γανοδέρματος βασίζεται σε 4 πυλώνες παρατήρησης που εξηγούν πώς βοηθά στη στήριξη του ανθρώπινου οργανισμού για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας. Είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής – Υπερτροφή που βοηθά στη στήριξη του σώματος με ολιστικό τρόπο για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας μέσω προληπτικών – εξισορροπητικών μεθόδων.

1. Θετική ψυχική στάση

2. Υγιεινός τρόπος ζωής

3. Υγιεινή διατροφή

4. Συμπλήρωση

Η διατάραξη της ισορροπίας σε οποιονδήποτε από αυτούς τους πυλώνες προκαλεί στο σώμα υπερβολικές τοξίνες και το καθιστά ευάλωτο σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, όπως το άγχος. Οι τοξίνες και η ανισορροπία προκαλούνται επίσης από τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Γνωρίζοντας ότι οι δύο κύριες αιτίες προβλημάτων υγείας προκύπτουν από τις τοξίνες και την ανισορροπία του σώματος, η DXN εισήγαγε δύο κύρια προϊόντα, το Reishi Gano (RG), για την υποστήριξη του σώματος στην αποτοξίνωση και το Ganocelium (GL), για την υποστήριξη του σώματος στην εξισορρόπηση.

Σημείωση:

Υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα άρθρα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αναφέρονται στις ιδιότητες του Γανοδέρματος, της Σπιρουλίνας και άλλων ευεργετικών Μανιταριών.

Τα συμπληρώματα διατροφής GL & RG είναι βιολογικά και φυσικά προϊόντα που παράγονται από το μυκήλιο και το σώμα του Γανοδέρματος αντίστοιχα και καλλιεργούνται στην οργανική, πιστοποιημένη φάρμα της DXN! «Είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ»

Χρειαζόμαστε αλκαλικά συμπληρώματα διατροφής για να εξουδετερώσουμε την οξύτητα του σώματός μας. Η DXN διαθέτει μια ευρεία γκάμα αλκαλικών προϊόντων διατροφής όπως RG, GL, Cordyceps, Lion’s Mane, Νόνι, Spirulina, Τσάι Καφές με Γανόδερμα για το σκοπό αυτό. Τα προϊόντα της DXN βοηθούν το σώμα μας να διατηρήσει την ομοιόστασή του.

Δοκιμάστε τα και θα νιώσετε τα οφέλη των προϊόντων της DXN με φυσικό τρόπο.

Για τους αναγνώστες του ganodermareview.gr: Ιούνιος 2021 – Με κάθε αγορά άνω των 60€, ΔΩΡΟ 1 Συλλεκτική Κούπα με καπάκι σιλικόνης.

DXNGreece: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κύπρος

Social Media Facebook – Instagram – YouTube: @dxngreeceofficial

Website: www.dxn2u.eu

Σχετικά άρθρα της κατηγορίας

No data was found